Technieken

Vochtstop beschikt over injectie technieken voor het waterdicht maken van kelder, parkeergarage en betonconstructie zoals galerij- en balkon vloeren. Ook is Vochtstop gespecialiseerd in het uitvoeren van minerale betonreparaties, het vervangen van kit voegen, het maken van nieuwe dilataties, het uitvoeren van saneer pleisterwerk en het creëren van vloeren in vochtige ruimten en algemene ruimten in appartementsgebouwen, scholen en overheidsgebouwen. Vochtstop de coating en (vloer) afwerking af op de situatie en op de wensen van de klant. Zodat alles weer waterdicht is.

In sommige gevallen is er sprake van condensatie door koudebruggen en hoge luchtvochtigheid. In deze gevallen kijkt vochtstop naar oplossingen in de sfeer van ventilatie en isolatie van bijvoorbeeld kelderboxen en kruipruimten.

Vochtstop gebruikt meerdere injectietechnieken om vocht te bestrijden. Bijvoorbeeld membraaninjectie onder dilataties, constructief droge of watervoerende scheurinjectie EP hars. Maar ook volvlak injectie metselwerk micro cement emulsie of watervoerende scheurinjecties met gel. Vochtstop, zeker voor injectietechnieken. 

Dus voor het waterdicht maken van kelder parkeergarage en betonconstructie ben  je bij Vochtstop in goede handen. Bekijk hier onze bedrijfsfilm. Op onze homepage staat ook een video impressie.

 

Bekijk hieronder de technieken die wij gebruiken.

 

 

wachtdicht van van kelder parkeergarage en betonconstructie