Vochtplekken plafond

Heeft u vochtplekken in uw plafond? Dan zult u daar echt wat aan moeten laten doen. Vochtplekken zien er natuurlijk erg lelijk uit, maar er zit ook een achterliggend probleem achter. U zult dan op een of andere manier een vochtprobleem hebben. Het kan zijn dat uw badkuip overstroomd is, dan is het probleem duidelijk en zal het niet vaker voorkomen. Het kan echter ook zijn dat het probleem “dieper” zit. Zo kan er een lekkage zijn in een leiding, of wellicht komt het vocht van buiten.

Om zeker te weten waar het vocht vandaan komt is het een goed idee om dit eerst uit te laten zoeken. Zo weet u zeker dat u het achterliggende probleem oplost en niet alleen aan symptoombestrijding doet. De vochtplekken zelf zijn relatief gemakkelijk op te lossen, maar het achterliggende probleem niet altijd. Gelukkig kunt u op Vochtstop bouwen om uw vochtprobleem op te lossen.

Bij vochtplekken in uw plafond neemt u contact op met Vochtstop

Wij komen graag naar u toe om de situatie te bekijken. Wij zullen de vochtplekken in uw plafond analyseren, waarbij wij uitzoeken waar het water vandaan komt. Deze eerste stappen in de analyse zijn voor onze rekening. Wanneer wij een goede inschatting van de situatie hebben gemaakt, dan zullen wij met u overleggen wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van de situatie zullen wij verschillende oplossingen aandragen, met verschillende resultaten.

Het hoofddoel, het blijvend verhelpen van de vochtplekken in uw plafond, zullen al onze methoden wel bereiken, er zijn natuurlijk veel wegen die naar Rome leiden. Wij zullen aan de hand van dit gesprek een offerte opstellen. Mocht u onze offerte accepteren, dan komen wij uw vochtprobleem oplossen.

De werkwijze van Vochtstop bij vochtplekken in het plafond

Wij willen altijd eerst een onderzoek doen naar de huidige situatie. Het is namelijk belangrijk om te weten waar het vocht vandaan komt dat de vochtplekken in het plafond veroorzaakt. Aan de hand van dit onderzoek zullen wij een aantal oplossingen aandragen, waar u als klant een keuze uit kunt maken. Elke oplossing heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar ze zullen allemaal leiden tot een oplossing van uw vochtprobleem. Wanneer u onze offerte accepteert, dan zullen wij zo snel mogelijk beginnen met het oplossen van uw vochtprobleem. Wij zullen het achterliggende probleem oplossen en er op die manier voor zorgen dat u niet weer vochtplekken in uw plafond zult krijgen.

Onze oplossing is in ieder geval niet een laag verf over de vochtplek, dit maskeert het probleem alleen maar en is geen structurele oplossing. Wij zijn zo overtuigd van onze werkwijze dat wij minimaal 10 jaar garantie geven op al onze werkzaamheden. Kies daarom voor ruim 30 jaar ervaring in het oplossen van allerlei vochtproblemen, kies voor Vochtstop. Wij draaien onze hand niet om voor allerlei vochtproblemen en ook uw vochtplekken nemen wij te allen tijde serieus. Wij zullen er dus voor zorgen dat wanneer u met ons in zee gaat, uw vochtplekken snel en vakkundig opgelost worden en uw woning dus niet in waarde zal dalen vanwege een vochtprobleem. Dus heeft u vochtplekken in uw plafond, neem dan contact op met Vochtstop!

Vochtplekken plafond