Vochtwering: Lekke vloeren Terug naar overzicht

Lekke vloeren maakt Vochtstop waterdicht

Vloeren hebben regelmatig te maken met vochtproblemen. Vochtschade en wateroverlast door scheuren, corroderende afvoerputten of verweerde vloer of oude coating van galerijvloeren en balkonvloeren. Of denk aan lekkage door scheuren, grindnesten of poreuze vloeren (zoals een gemetselde vloerconstructie) als het gaat om keldervloeren. Vochtstop maakt deze vloeren weer waterdicht.

Vochtprobleem opgelost
Voor lekke vloeren heeft Vochtstop de oplossingen in huis. Zo beheersen wij diverse injectietechnieken om het vochtprobleem op te lossen. Dit combineren wij met het aanbrengen van vochtbestendige vloeren in kelders (onder het maaiveld). Vloeren boven het maaiveld maar ook balkon- en galerijvloeren voorzien wij bijvoorbeeld van een coating. Wat voor uw lekke vloer de beste oplossing is, blijkt uit een inspectie.

Visuele inspectie vochtprobleem
Tijdens de visuele inspectie van de lekkage maken we foto’s en verrichten we metingen. In sommige gevallen is nader onderzoek nodig en boren we gaten om te kunnen bepalen hoe de vloerconstructie er uit ziet. Als dat nodig is bepalen we ook het grondwaterniveau. Lekke vloer? Nodig Vochtstop uit voor een inspectie!

wachtdicht van van kelder parkeergarage en betonconstructie