Vochtwering Rotterdam

U heeft een woning of bedrijfspand in Rotterdam en heeft last van vocht. Hier kunnen heel duidelijke aanwijzingen voor zijn, in de vorm van vochtplekken of zelfs een laag water in bijvoorbeeld de kelder. Ook algen of schimmels en paddenstoelen zijn duidelijke tekenen van een te hoog vochtgehalte. Minder opvallende tekenen dat u mogelijk last van vocht heeft is een onbestemde geur die op bepaalde plekken in huis hangt, ongedierte, of zelfs hoge stookkosten en toch koude voeten hebben. Als u last heeft van één of meerdere van deze zaken, neem dan contact op met uw specialist in vochtwering in Rotterdam e.o.,

Vochtstop. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de strijd tegen het water en wij zullen uw pand in Rotterdam snel voorzien van een goede vochtwering. Onze werkzaamheden zijn altijd op maat voor uw situatie, om die reden zullen wij dan ook eerst een onderzoek doen over wat er precies aan de hand is. Een van de zaken die wij onderzoeken is waar het water vandaan komt. Hebben wij te maken met grondwater wat hoog staat, of juist met regenwater dat niet weg kan, of nog iets anders.

Vochtstop is uw expert in vochtwering in Rotterdam

Wanneer u last heeft van vocht in uw pand in Rotterdam, dan zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in vochtwering. Vochtwering is natuurlijk meer dan alleen het laten verdwijnen van vocht, het houdt ook in dat we er voor zorgen dat toekomstig vocht geen kans heeft om weer voor overlast te zorgen. Dit snappen wij, en om u optimaal van advies te voorzien komen wij graag bij u langs, om met onze professionele apparatuur een eerste meting te doen, om te kijken wat het probleem precies is. Deze eerste meting nemen wij voor onze rekening. Vervolgens zullen wij een offerte opstellen om uw probleem te verhelpen. Bij het opstellen van onze offerte zullen wij rekening houden met uw situatie. Zo kan het zijn dat wij soms een compleet andere oplossing zullen aanbieden dan u had verwacht. Wanneer u onze offerte accepteert, dan gaan wij aan het werk. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw vochtprobleem oplossen.

Vochtstop zorgt er letterlijk voor dat het vocht stopt!

Vochtwering in Rotterdam, zo geregeld

Wanneer u vochtwering nodig heeft, dan is daar over het algemeen haast bij geboden. Dit omdat vocht veel vervelende bijwerkingen kan hebben. Het leefklimaat in huis of op uw werkplek kan significant minder worden. Dit snappen wij heel goed bij Vochtstop, en om die reden zullen wij dan ook snel handelen als u contact met ons op neemt. U kunt er van op aan dat wij onze werkzaamheden vlot en secuur zullen uitvoeren. Wij bevestigen dit met de 10 jaar garantie die wij op al onze werkzaamheden geven.

Een goede vochtwering zal er voor zorgen dat u kosten zult gaan besparen, u betaalt namelijk minder aan stookkosten, omdat uw woning warmer blijft. Een vochtig huis voelt toch altijd klam en dus kil aan. Maak dus gebruik van onze ruim 30 jaar ervaring in vochtwering in de regio Rotterdam, en neem vandaag nog contact op met Vochtstop!

Vochtwering Rotterdam